Wysłany: 2012-02-15, 12:07 Kupię pasek do teleobiektywu
Jeśli komuś oryginalny pasek od tele nie jest potrzebny to chętnie go odkupię. Ewentualnie posłucham podpowiedzi jaki inny warto kupić.
Dziękuję i Pozdrawiam
oj szkoda Krzysiek ze wczesniej nie mowiles bo mialem taki luzny
sam nigdy nie uzywalem ale od czasu jak wlaze po drzewach to musze wciagnac sprzet na lince
Raz już Marku idealnie trafiłeś w moją sprzętową potrzebę, szkoda że tym razem nie wyszło. Póki co znalazłem polską firmę, która szyje świetne paski neoprenowe na zamówienie, może mnie poratują.
Krzychu, sprawdź te paski: http://torbylowepro.pl/pa...1k,12p/strona/1
tylko nie wiem czy one 500tke utrzymają. Tam są takie plastikowe złączki i nie wiem jak one są wytrzymałe.
Dzięki za info - widziałem już takie i podobne paski, ale szczerze wolę tych klamerek uniknąć - nie chcę sobie nawet wyobrażać co by się stało gdyby mi się tele z nich odpięło na bagnach...
Mam ten pasek Lowepro z klamerkami. Używam do body z krótkimi szkłami. Tu klamry na pewno się nie rozepną, jednak z ważącym 6kg tele nie wiem czy bym ryzykował.
Moze ja napisze co ja wykorzstałem do mocowania mojego sloika a mianowicie uzylem paska z torby Lowepro doszywając do niego wezsze paski z plecaka lowepro i nosze na tym 600 i jestem w 100% pewny ze na pewno nic sie nie urwie! Dziekuje
P.S Dla zainteresowanych mogęwkleic jakies zdjecia!