Wysłany: 2012-03-02, 19:21
Nie wiem jak z tym głośnikiem, ale ja polecam kupić ogólnie coś nowego. Rok temu kupiłem używany Creative TravelSound 400 i niedawno się zepsuł. Wcześniej też się przycinał w kluczowych momentach. Odradzam więc wszelkie używki.
Tak jak pisałem powyżej, na temat tych głośników niestety nic nie wiem.
Wysłany: 2012-03-02, 19:30
anna187, Marek ma ten model, ja mam chyba poprzedni, który się popsuł. Zepsułem już kilka głośników, więc nie będę inwestował w te droższe. Najlepszy jest Radioshack, bardzo głośny ze wzmacniaczem, często używany przez ornitologów, taki właśnie zalałem ostatnio i czekam na nowy, ale nie prędko będę go miał. A w przyszłym tyg może gdzieś pojadę na kilka dni, więc do tego czasu muszę coś kupić.
Aniu ma go jeden mi sie zepsul bo podlaczylem nie ten zasilacz wiec sie chyba skopcil
ale w jednym i drugim widze ten sam problem ze po wlaczeniu muzyki na kablu czy po wifi potrafi dopiero wydobyc sieglos niekiedy po 20-30sek
myslalem ze pierwszy byl walniety ale nowy jest dokladnie taki sam czy u ciebie jest taki sam problem
probowalm to z ajfonem i z mp3 creativa
Marcinie ja mam taki http://store.ipeachy.com/...-Bluetooth.html
solidny, dobrze wykonany, no ale na wysokich tonach, takich jak np odgłos potrzeszcza to zbytnio rady nie daje i trzeba ściszyć, bo dźwięk jest wtedy przerywany i trochę charczący.
Nie wiem jak z tym głośnikiem, ale ja polecam kupić ogólnie coś nowego. Rok temu kupiłem używany Creative TravelSound 400 i niedawno się zepsuł. Wcześniej też się przycinał w kluczowych momentach. Odradzam więc wszelkie używki.
Tak jak pisałem powyżej, na temat tych głośników niestety nic nie wiem.
normalka w TravelSoundach, to starsznie delikatny sprzęt...ja zarżnąłem już 3 sztuki
tam padaja te przelaczniki odlatuja od calosci
troszke lichawy jest ten sprzet a powinien byc duzo mocniejszy bo takie jego zastosowanie
tylko nie widze na rynku nic dobrego innego
ja polecam wersje odświerzoną creative
chyba już nie produkują ale na allegro można spotkać
CREATIVE TRAVELSOUND ZEN V
mocny, zwarty, głośny i czysty dźwięk
nie jest jakiś bardzo drogi
gabarytowo dość spory by w kieszeni nosić ale osobiście jestem bardzo zadowolony
wpadł mi do wody i za kabel tego topielca wyciągnąłem
osuszyłem po rozkręceniu i śmiga jak ta lala:)
dedykowane do ZEN-a ale to gniazdo jest na "mini-dżeka" więc podłączasz to co masz i śmiga. Mają zwartą budowę... nie potrzebną antenę która działa tylko z ZENem ale jako głośniczek sprawdza się dobrze, ale trzeba mieć świadomość że to głównie starsze głośniki już używane i jakość dźwięku może być różna w zależności od egzemplarza.
Kucik, używam od prawie dwóch lat i jak najbardziej polecam. Pozytywnie wabiłem sporą ilość gatunków. W skrócie: za niewielkie pieniądze mam głośno grający głośnik. Bateria (zwykła 9V) wytrzymuje około 2h, później jakoś i głośność spada. Czasem używałem go po podłączeniu do smartfona do puszczania muzyki lub słuchania radia na różnego rodzaju (bez prądowych) imprezach - grille, ogniska itp.
Ja kupiłem ostatnio creative D100 i jestem zadowolony,fajny bezprzewodowy do 10 m. baterie starczają na 8-10 godzin moze i nie jest bardzo głośny ale można spokojnie z 10 m puszczać głosy z komórki no i oczywiście można podłączyć kabelek jack i puszczać z mp3 lub 4.
Fajny tylko kawał kloca... Rok temu go oglądałem w sklepie i już byłem praktycznie zdecydowany ale w końcu kupiłem coś trochę tańszego, mniejszego i o baterii już zapomniałem Prawie rok "jadę" na tej samej baterii 9V i jak do tej pory nie musiałem zmieniać, a głośnika używam bardzo często