Zrobiłam kilka zrzutów z tego filmu/serialu, zajrzałam do internetu, bo nigdy nie słyszałam takiej nazwy i ... rzeczywiście!
Niesamowite! Jak to odkryłeś?!!
Marku, ale to może być inaczej: może nagrano ten fragment a nawet odcinek w USA?
No i znowu problem ... Jak wstawić takie zdjęcie do tego postu?
_________________ Szanujmy ptaki żyjące w naszym mieście. Bez ptaków środowisko miejskie będzie szare i nieprzyjazne ...
Haniu ccaly serial kreca w Sandomierzu chyba ogladalem wszystkie bo na bezrobociu jestem od 5 lat wiec mam czas na ogladanie a ten konkretnie odcinek nie ma nic wspolnego z USA a tybardziej 100 km od Sandomierza
nie mam pojecia czy to rezyser czy scenarzysta wpadl na tak genialny pomysl traktuja widzow jak idiotow
ja moze w wolnej chwili zadzwonie sobie do kogos z serialu i sprobuje sie dowiedziec kto robi z nas durni
jzu kiedys zwonilem do polsatu w sprawie rasy psa dog de bordeaux gdzie reklamujac film 3 tyg wczesniej mowili ze to bokser
a w domu mialem takiego doga de bordeaux wiec o pomylce nie ma mowy