moze takie cos Ciebie interesuje ? tam w linku pisze gdzie w Polsce mozna to kupic no i tu juz na forum dosyc duzo bylo pisane na ten temat , poszperaj troche a znajdziesz
No coż przenosna buda nigdy sie nie sprawdza tak jak stala
Choc ma swoje zalety
posiadam przenosna czatownie
jest to namiot zielony wedkarski, na to zarzucam okolo 10 metrow kwadratowcyh siatki, i dorzuca rzeczy z okolicy ( np trawa itp ), wystarczy miec sama siatke, i 3-4 patyki, wbijasz w ziemie, zakladasz siatke i gotowe, wazne jest by siatka byla gesta :
a to moja przenośna szybko rozkładalna czatownia za około 90 polskich złotówek:
dziecięcy namiot za 55zł z "magiczny świat dziecka"
do tego płachta na namiotł z "Rangershop"i wychodzi nam coś takiego
całość po złożeniu to kostka 40na 40cm i grubości 10cm da się w nim wytrzymać 4-5 godzinek
w sumie są do siebie bardzo podobne (poza ilością otworów) ale drugi ma tą zaletę, że rozkłada się go błyskawicznie, a jak jest ze składaniem? też tak szybko?
jeden i drugi namiot rozkłada sie podobnie szybko i skałda to samo teraz juz nabrałem wprawy ale na poczatku oj leciały epitety :D
niewiem jak z wysyłka mi załatwiał to znajomy
Jak ja zazdroszczę ludziom, którzy nie muszą marnować czasu i energii na pilnowanie wszystkiego co posiadają. Ja niestety trochę z naiwności trochę z pośpiechu i braku czasu, potraciłem mnósto głównie siatek. Czasem zostawionych o zmroku już o świcie nie było!:-(
Kingfish - to nie chodzi o to czy komus sie podobal czy nie tutaj sa inni ludzie...juz tyle razy zostawilem cos wartosciowego i nikt nigdy tego nie wzial...