Kiedys juz wszyscy wyrazili zgode na malowanie przez Mariusza rysunkow na bazie naszych fotek ptakow i chyba tak jest do dzisiaj ??
mamy na forum jeszcze jedna osobe utalentowana ktora maluje np moje fotki ale ze Agata chce byc legalna i dobrze
prosze o wpisanie sie osob ktore tez niewidza przeciwskazan
pozdrawiam
Dziękuję Marek za temat . Ja się uczę rysować i to komputerowo, więc moje prace nie są i pewno nie będą długo idealne, ale było by mi bardzo miło gdybym miała kilka takich zgód autorów fotografii, bo są przepiękne i bardzo profesjonalne. Napisać do każdego z osobna to wielkie przedsięwzięcie i bardzo pracochłonne zadanie, więc mogę jemu nie sprostać dlatego łatwiej mi będzie tutaj. W miarę wolnego czasu będę się bawić...
- Miałem przyjemność obejrzeć już kilka prac Agi i wymienić się słowem pisanym.
Powiem tak: talent należy wspierać !!!:):):)
Dziękuję wszystkim, którzy wyrażą, wrazili zgodę by ich fotografie stawały się inspiracją dla prac Agaty i moich
Z mojej strony jeszcze dodam, że będzie mi miło Agato wystawiać na widok publiczny moich tworów przy Twoich kreacjach
Dołączyła: 14 Lis 2009 Posty: 47 Skąd: Japonia(Kawaguchi) / Warszawa
Wysłany: 2010-10-19, 08:38
Ja tez jak najbardziej za Nie mam nic przeciwko temu zeby ktos - Agata, Mariusz, inni chetni - skorzystal z moich fotek i moze zamienil je w cos jeszcze ladniejszego na przyklad
Jak cos to chetnie podrzuce inne fotki danego ptaszka w innych pozach itp - jako material do rysunku
Mariusz a może się kiedyś wspólnie umówimy na jedną i tą samą fotkę narysowaną dwoma technikami ? oczywiście bez żadnej "rywalizacji" (bo takie pojęcie dla mnie nie istnieje) a tylko w granicach wspólnej zabawy .
_________________ www.mojeptaki.info
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeśli nie nosimy go w sobie." — Ralph Waldo Emerson
Jedna fota i dwie prace, dwie różne techniki; jak najbardziej
Proszę tylko o czas, powiedzmy od Poniedziałku (25-10-2010) możemy kwestię omówić
Aktualnie jestem zajęty, weekend mam zajęty (cały weekend) - w Kluczborku odbędzie się IV Ogólnopolski Turniej Tańca Towarzyskiego o Puchar Jerzego Mierzwy. W organizację jestem zaangażowany po przez Zarząd Stowarzyszeniania Miłośników Tańca "Sukces"...
Wracając do prac, pomysł by powstały prace plastyczne na podstawie jedej foty można wdrożyć w życie portalu i co pewien okres je sporządzać.
Np. prócz prac dowolnych wybieranych przez nas i wykonywanych indywidualnie, mozna by (oczywiście to kwestia do omówienia) sporządzać prace ze "zdjeć miesiąca" po ich wybraniu - powiedzmy 2 tygodnie później umieszczamy nasze.
Aga to tylko taka moja myśl, trzeba temat przemyśleć
Bo co nagle to po diable, no ale czasami ten diabeł jest potzrebny hehe
Ja już doświadczyłem przyjemnego uczucia jakim jest ujrzenie swojej fotografii narysowanej czy namalowanej przez takiego fachurę jakim jest IVIariusz-a więc Agato moje foty są do Twojej dyspozycji, Powodzenia i pozdrawiam
No to teraz trudny wybór !! tyle wspaniałych zdjęć, że aż w głowie się kreci.
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeśli nie nosimy go w sobie." — Ralph Waldo Emerson
_________________ "Dlaczego świat jest pełen zasranych frustratów, opluwających innych i czerpiących z tego satysfakcję i poczucie własnej wartości?" Marek Arcimowicz
Schadok milczek Marek Schackemy "na zawsze z nami"
Wybrałam kilkanaście Waszych prac - mam u siebie na kompie - częściowo nawet zaczęłam ...ale dopiero od stycznie zacznę się bawić. Wyskoczyło mi w ostatnim czasie kilka ważnych spraw . Mam nadzieje że sprostam zadaniu.